Metallish push up triangle bikinitop

push up triangle bikinitop

Regular Price: €48.00

Special Price €38.40

Select your size
Size Chart
x

Need help with your size?

Regular Price: €48.00

Special Price €38.40

* Required Fields

Availability: In stock

  • Orders placed on working days before 9.30 pm are shipped the same day
  • Return within 14 days
  • Free delivery over 75 €

Product Description

The Metalish bikini is made from anthracite-grey metallic fabric. It is a push-up top with a padded cup. The lace in the middle has a pull effect for the push-up effect of your preference. The rings at the lace are matt-gold. There is a golden-coloured closure in the neck.
• Push-up bikinitop
• Adjustable push-up-effect
• Gouden-coloured closure.

Modelcode 3038-425-18-FA Antracite metal
Brand Description Beach
Material 77,00%Polyamide/22,00%Elastaan
Color filter No

HANDLE WITH CARE

 

De juiste manier van wassen, drogen en opbergen van je lingerie zorgt voor een lange levensduur. Zo blijft je favoriete setje in topvorm...

 

Bras

        

Het beste voor je bh is handwas. Liever niet te enthousiast wassen en uitwringen. Dit beschadigt de elastische vezels. Ook kunnen de cups gaan rimpelen en de beugels vervormen.Handle with care!

 

Panties

        

We adviseren je om slips op 40 graden te wassen. Bekijk het care-label op je artikelen of je op een lagere temperatuur of met een apart programma moet wassen. Was slips met kraaltjes of steentjes altijd in een waszakje. En een print blijft het mooist als je de slip binnenstebuiten wast. 

 

Swimwear

        

Was na iedere duik in het zwembad of in zee je zwemkleding met de hand. Gebruik hiervoor een fijn wasmiddel. Laat ze niet weken, dan kunnen contrastkleuren (bijvoorbeeld zwart/wit of rood/wit) eventueel doorlopen. Accessoires, indien mogelijk, altijd vóór het wassen van je zwemkleding verwijderen.

 

OPBERGEN

De meeste vrouwen vouwen de cups in elkaar. Bij de voorgevormde bh’s van SAPPH adviseren wij dit niet te doen, omdat de vulling van de cups dan sneller beschadigt. Tip! Leg je bh's in de volle lengte in je kast. 

 

More Views