Savage Body

Savage Body

€89.00

Availability: Out of stock

  • Orders placed on working days before 9.30 pm are shipped the same day
  • Return within 14 days
  • Free delivery over 75 €

Product Description

The deep V-collar made of baroque lace characterizes this body. The top and the sleeves are made of black transparent material. The bottom is smooth. The thong body can be closed and opened through three little buttons. It can be well combined with a black bra.
- Long sleeve thong body
- Baroque lace and transparency
- Well combined with a black bra

The Limited Collection by Sapph is an exclusive collection, inspired by the seven sins. The lingerie in this collection are made of luxurious materials and has a sophisticated appearance. The Limited Collection is produced in Europe and is made of high quality.

Modelcode 7070-153-17-01 Gold/Black
Brand Description Fashion
Material %/%
Color filter No

HANDLE WITH CARE

 

De juiste manier van wassen, drogen en opbergen van je lingerie zorgt voor een lange levensduur. Zo blijft je favoriete setje in topvorm...

 

Bras

        

Het beste voor je bh is handwas. Liever niet te enthousiast wassen en uitwringen. Dit beschadigt de elastische vezels. Ook kunnen de cups gaan rimpelen en de beugels vervormen.Handle with care!

 

Panties

        

We adviseren je om slips op 40 graden te wassen. Bekijk het care-label op je artikelen of je op een lagere temperatuur of met een apart programma moet wassen. Was slips met kraaltjes of steentjes altijd in een waszakje. En een print blijft het mooist als je de slip binnenstebuiten wast. 

 

Swimwear

        

Was na iedere duik in het zwembad of in zee je zwemkleding met de hand. Gebruik hiervoor een fijn wasmiddel. Laat ze niet weken, dan kunnen contrastkleuren (bijvoorbeeld zwart/wit of rood/wit) eventueel doorlopen. Accessoires, indien mogelijk, altijd vóór het wassen van je zwemkleding verwijderen.

 

OPBERGEN

De meeste vrouwen vouwen de cups in elkaar. Bij de voorgevormde bh’s van SAPPH adviseren wij dit niet te doen, omdat de vulling van de cups dan sneller beschadigt. Tip! Leg je bh's in de volle lengte in je kast. 

 

More Views

You may also be interested in the following product(s)