Ronja Short

Short

Regular Price: €19.99

Special Price €15.99

Select your size
Size Chart
x

Need help with your size?

Regular Price: €19.99

Special Price €15.99

* Required Fields

Availability: In stock

  • Orders placed on working days before 9.30 pm are shipped the same day
  • Return within 14 days
  • Free delivery over 75 €

Product Description

A short supposed to be comfortable and this one definitely does. The frontside of this Ronja short is made from micro, with a bit of mesh and lace in the middle. The backside is double mesh. The short is finished with a thin, flat elastic band. In deep/blue. You can combine this short with one of the Ronja bras.
• Comfortable short
• Various fabrics
• Deep-blue color

Modelcode 1609-137-60-912 Black Iris
Brand Description Fashion
Material 78,00%Polyamide/22,00%Elastaan
Color filter Blue

HANDLE WITH CARE

 

De juiste manier van wassen, drogen en opbergen van je lingerie zorgt voor een lange levensduur. Zo blijft je favoriete setje in topvorm...

 

Bras

        

Het beste voor je bh is handwas. Liever niet te enthousiast wassen en uitwringen. Dit beschadigt de elastische vezels. Ook kunnen de cups gaan rimpelen en de beugels vervormen.Handle with care!

 

Panties

        

We adviseren je om slips op 40 graden te wassen. Bekijk het care-label op je artikelen of je op een lagere temperatuur of met een apart programma moet wassen. Was slips met kraaltjes of steentjes altijd in een waszakje. En een print blijft het mooist als je de slip binnenstebuiten wast. 

 

Swimwear

        

Was na iedere duik in het zwembad of in zee je zwemkleding met de hand. Gebruik hiervoor een fijn wasmiddel. Laat ze niet weken, dan kunnen contrastkleuren (bijvoorbeeld zwart/wit of rood/wit) eventueel doorlopen. Accessoires, indien mogelijk, altijd vóór het wassen van je zwemkleding verwijderen.

 

OPBERGEN

De meeste vrouwen vouwen de cups in elkaar. Bij de voorgevormde bh’s van SAPPH adviseren wij dit niet te doen, omdat de vulling van de cups dan sneller beschadigt. Tip! Leg je bh's in de volle lengte in je kast. 

 

More Views

shop de complete look !

  • Ronja

    Ronja

    Regular Price: € 34,99

    Special Price € 10,49