Ronja Padded Wire Bra Curvy

Padded Wire Bra Curvy

Regular Price: €39.99

Special Price €19.99

Availability: Out of stock

  • Orders placed on working days before 9.30 pm are shipped the same day
  • Return within 14 days
  • Free delivery over 75 €

Product Description

Fresh, firm and elegant: those are the characteristics of this padded wire bra from the Curvy collection. The bra is specifically designed for larger cup sizes. It provides extra support thanks to the extra wide fastener and the U-shape back piece. It is also just a great bra to look at, with smooth cups, lace details and a mysterious deep-blue color. The backside is double mesh. The shoulder straps sport a relief on the frontside.
• Padded wire bra
• For extra support
• Deep blue color

Modelcode 1609-217-60-912 Black Iris
Brand Description Fashion
Material No
Color filter Blue

HANDLE WITH CARE

 

De juiste manier van wassen, drogen en opbergen van je lingerie zorgt voor een lange levensduur. Zo blijft je favoriete setje in topvorm...

 

Bras

        

Het beste voor je bh is handwas. Liever niet te enthousiast wassen en uitwringen. Dit beschadigt de elastische vezels. Ook kunnen de cups gaan rimpelen en de beugels vervormen.Handle with care!

 

Panties

        

We adviseren je om slips op 40 graden te wassen. Bekijk het care-label op je artikelen of je op een lagere temperatuur of met een apart programma moet wassen. Was slips met kraaltjes of steentjes altijd in een waszakje. En een print blijft het mooist als je de slip binnenstebuiten wast. 

 

Swimwear

        

Was na iedere duik in het zwembad of in zee je zwemkleding met de hand. Gebruik hiervoor een fijn wasmiddel. Laat ze niet weken, dan kunnen contrastkleuren (bijvoorbeeld zwart/wit of rood/wit) eventueel doorlopen. Accessoires, indien mogelijk, altijd vóór het wassen van je zwemkleding verwijderen.

 

OPBERGEN

De meeste vrouwen vouwen de cups in elkaar. Bij de voorgevormde bh’s van SAPPH adviseren wij dit niet te doen, omdat de vulling van de cups dan sneller beschadigt. Tip! Leg je bh's in de volle lengte in je kast. 

 

More Views

You may also be interested in the following product(s)