Lizz Non Padded Wire Curvy

Non Padded Wire Curvy

€44.99
Select your size
Size Chart
x

Maattabel

Need help with your size?
€44.99

* Required Fields

Availability: In stock

 • Orders placed on working days before 9.30 pm are shipped the same day
 • Return within 14 days
 • Free delivery over 75 €

Product Description

The Lizz is a non padded wire bra for larger cup sizes. The cups largely consist of mesh and sport a vertical strap and a lace line. The cups are non-transparent. The sides are made from lace, while the back is micro. Several measures provide extra support, such as an extra wide fastener and shoulder straps, as well as a U-shaped back piece.
• Non padded wire bra
• Taupe
• Extra support

Modelcode 1630-227-86-913 Taupe
Brand Description Fashion
Material 70,00%Polyamide/16,00%Elastaan
Color filter Taupe

HANDLE WITH CARE

 

De juiste manier van wassen, drogen en opbergen van je lingerie zorgt voor een lange levensduur. Zo blijft je favoriete setje in topvorm...

 

Bras

        

Het beste voor je bh is handwas. Liever niet te enthousiast wassen en uitwringen. Dit beschadigt de elastische vezels. Ook kunnen de cups gaan rimpelen en de beugels vervormen.Handle with care!

 

Panties

        

We adviseren je om slips op 40 graden te wassen. Bekijk het care-label op je artikelen of je op een lagere temperatuur of met een apart programma moet wassen. Was slips met kraaltjes of steentjes altijd in een waszakje. En een print blijft het mooist als je de slip binnenstebuiten wast. 

 

Swimwear

        

Was na iedere duik in het zwembad of in zee je zwemkleding met de hand. Gebruik hiervoor een fijn wasmiddel. Laat ze niet weken, dan kunnen contrastkleuren (bijvoorbeeld zwart/wit of rood/wit) eventueel doorlopen. Accessoires, indien mogelijk, altijd vóór het wassen van je zwemkleding verwijderen.

 

OPBERGEN

De meeste vrouwen vouwen de cups in elkaar. Bij de voorgevormde bh’s van SAPPH adviseren wij dit niet te doen, omdat de vulling van de cups dan sneller beschadigt. Tip! Leg je bh's in de volle lengte in je kast. 

 

More Views

shop de complete look !

 • Lizz Hoge Brazilian

  Lizz Hoge Brazilian

  Regular Price: € 22,99

  Special Price € 18,35

 • Lizz

  Lizz

  Regular Price: € 19,99

  Special Price € 15,95

 • Lizz

  Lizz

  Regular Price: € 49,99

  Special Price € 39,95