Biarritz Bandeau Padded Wire Bikini Top

Bandeau Padded Wire Bikini Top

€51.95

Availability: Out of stock

  • Orders placed on working days before 9.30 pm are shipped the same day
  • Return within 14 days
  • Free delivery over 75 €

Product Description

Stylish with a sporty touch: that is this Biarritz bandeau bikini top. It is a sturdy bandeau thanks to the padding, that is also removable. The contrast between nude and black gives the top a playful look. The base is a champagne coloured micro, under a coarse sports mesh. The halter straps are made of a subtle shiny micro, just like the back. Golden accessories complete the picture.
• Padded bandeau bikini top
• Contrast nude and black

Modelcode 4175-428-90-811 Black/Nude
Brand Description Beach
Material 53,00%Polyester/39,00%Polyamide
Color filter Black

HANDLE WITH CARE

 

De juiste manier van wassen, drogen en opbergen van je lingerie zorgt voor een lange levensduur. Zo blijft je favoriete setje in topvorm...

 

Bras

        

Het beste voor je bh is handwas. Liever niet te enthousiast wassen en uitwringen. Dit beschadigt de elastische vezels. Ook kunnen de cups gaan rimpelen en de beugels vervormen.Handle with care!

 

Panties

        

We adviseren je om slips op 40 graden te wassen. Bekijk het care-label op je artikelen of je op een lagere temperatuur of met een apart programma moet wassen. Was slips met kraaltjes of steentjes altijd in een waszakje. En een print blijft het mooist als je de slip binnenstebuiten wast. 

 

Swimwear

        

Was na iedere duik in het zwembad of in zee je zwemkleding met de hand. Gebruik hiervoor een fijn wasmiddel. Laat ze niet weken, dan kunnen contrastkleuren (bijvoorbeeld zwart/wit of rood/wit) eventueel doorlopen. Accessoires, indien mogelijk, altijd vóór het wassen van je zwemkleding verwijderen.

 

OPBERGEN

De meeste vrouwen vouwen de cups in elkaar. Bij de voorgevormde bh’s van SAPPH adviseren wij dit niet te doen, omdat de vulling van de cups dan sneller beschadigt. Tip! Leg je bh's in de volle lengte in je kast. 

 

More Views